Doresti sa-ti reduci costurile traducerilor cu pana la 90%?
Apeleaza la serviciile noastre de traduceri automate pe baza de abonament sau comenzi individuale.

Serviciul de traduceri automate se adreseaza clientilor care doresc sa traduca rapid un numar mare de pagini si sa-si reduca cheltuielile cu traducerile pentru documentele care nu necesita neaparat autorizare sau legalizare.

Utilizam un soft profesional de traducere bazat pe AI si memorii automate de traducere realizate de traducatori umani, astfel incat fidelitatea traducerii este foarte buna, raportata la alte instrumente de traducere automata existente pe piata. SOLICITA ACUM O MOSTRA GRATUITA, pentru a putea evalua calitatea traducerii automate ce va fi furnizata.

Tipuri de fisiere suportate: Word, .ppt, Excel-uri, PDF-uri editabile. 
Tipuri de documente care pot fi traduse in mod automat: contracte, manuale tehnice, carti pentru uzul personal, documente, formulare pentru care se doreste doar intelegerea continutului etc.

Atentie! Softurile profesionale de traducere, au rolul de a usura munca traducatorului si de a scurta considerabil timpul de traducere dar nu pot inlocui 100% traducatorul uman. Nu furnizam niciodata traduceri automate fara ca acestea sa ne fie solicitate in mod expres.

Principalul avantaj al traducerilor automate este rapiditatea cu care pot fi oferite, raportata la o calitate rezonabila a traducerilor furnizate.
Astfel, putem traduce automat zeci sau sute de pagini in maxim 1 zi lucratoare.

Daca informatiile pe care doresti sa le traduci urmeaza sa fie oferite publicului, recomandam ca aceste traduceri sa fie  intotdeauna verificate de catre un traducator uman calificat.

Solicita acum o oferta si o mostra de traducere automata la traduceri@novacrin.ro