Contacteaza-ne la telefon si pe WhatsApp: 0731.015.326|traduceri@novacrin.ro

interpreti

Traducatori, Translatori & interpreti autorizati

Serviciile de interpretariat sunt realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei. Realizam servicii de interpretariat consecutiv si simultan ( la casti) pentru diverse evenimente, conferinte. Pentru mai multe informatii despre serviciile de traduceri scrise sau interpretariat va rugam sa ne sunati la numerele afisate la rubrica contact.

Interpretariat ucraineana

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba ucraineana pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba ucraineana. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba ucraineana in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba ucraineana .

By |2009-05-02T17:48:23+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat ucraineana|0 Comentarii

Interpretariat turca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba turca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba turca. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba turca in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba turca .

By |2009-05-02T17:47:14+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat turca|0 Comentarii

Interpretariat suedeza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba suedeza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba suedeza. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba suedeza in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba suedeza .

By |2009-05-02T17:46:12+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat suedeza|0 Comentarii

Interpretariat slovaca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovaca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovaca. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovaca in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba slovaca .

By |2009-05-02T17:45:09+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat slovaca|0 Comentarii

Interpretariat slovena

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovena pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovena. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovena in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba slovena .

By |2009-05-02T17:44:06+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat slovena|0 Comentarii

Interpretariat sarba

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba sarba pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba sarba. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba sarba in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba sarba .

By |2009-05-02T17:43:01+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat sarba|0 Comentarii

Interpretariat spaniola

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba spaniola pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba spaniola. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba spaniola in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba spaniola .

By |2009-05-02T17:41:26+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat spaniola|0 Comentarii

Interpretariat portugheza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba portugheza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba portugheza. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba portugheza in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba portugheza .

By |2009-05-02T17:14:32+02:00mai 2nd, 2009|Interpretariat portugheza|0 Comentarii

Interpretariat polona – poloneza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba polona - poloneza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba polona - poloneza. Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba polona - poloneza in conditii decente. Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de interpretariat limba polona - poloneza .

Sensuri de traducere

Go to Top