Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba germana. Traduceri autorizate germana. Traduceri legalizate germana.

Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de traducere in si din limba germana.

Limba germana (in germana: deutsche Sprache, Deutsch) apartine grupului vestic al limbilor germanice. Formeaza impreuna cu neerlandeza un continuum dialectal.

Limba germana este vorbita ca limba materna de majoritatea populatiei in Germania, Austria, Elvetia, Luxemburg si Liechtenstein, in estul Belgiei, precum si in regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei, in regiunea autonoma Tirolul de Sud (Südtirol) din nordul Italiei, in voievodatul Opole al Poloniei si in regiunile Alsacia (Elsaß) si Lorena (Lothringen) din Franta.

De asemenea, germana e vorbita ca limba materna de 45 mii de persoane in Cehia (mai ales in regiunea istorico-geografica Egerland) si de cca 110 mii de persoane in Ungaria (cu precadere in regiunea istorico-geografica Dunantul fiind folosita ca limba oficiala locala in orasul Sopron). In Romania, limba germana este vorbita de circa 60 mii de persoane.

In plus, limba germana este vorbita de un numar destul de mare de colonisti germani in SUA, Canada, Mexic, Argentina, Uruguay, Brazilia, Paraguay, Chile, Namibia, Rusia, Kazahstan şi Australia (cca 1 milion de etnici germani dintre care 200 mii vorbitori nativi de germană).