Traduceri autorizate! Suna acum! +40731.015.326|traduceri@novacrin.ro

Interpretariat

Servicii de interpretariat, translatori, interpreti. Cauti un interpret / translator care sa te asiste la evenimentul pe care il organizezi, la intalnirile de afaceri sau la notar?

Interpretariat / Translator pentru interviu la Inspectoratul general pentru Imigrari

Ai nevoie de un translator / interpret autorizat pentru interviu  la Oficiul roman pentru Imigrari / Inspectoratul general pentru Imigrari?
Stim ca uneori esti pus in dificultatea de a gasi un translator intr-un timp foarte scurt.

Contacteaza-ne acum la traduceri@novacrin.ro precizand:

– data si ora programata sau estimata a interviului
– localitatea / judetul unde va avea loc interviul
– […]

Translatii si servicii de interpretariat in orice zona din Bucuresti si in tara

Translatiile  sunt realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei. Realizam servicii de interpretariat consecutiv si simultan ( la casti) pentru diverse evenimente, conferinte.
Pentru mai multe informatii despre serviciile de traduceri scrise sau interpretariat va rugam sa ne sunati la numerele afisate la rubrica contact.

Traducatori, Translatori & interpreti autorizati

Serviciile de interpretariat sunt realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei. Realizam servicii de interpretariat consecutiv si simultan ( la casti) pentru diverse evenimente, conferinte.
Pentru mai multe informatii despre serviciile de traduceri scrise sau interpretariat va rugam sa ne sunati la numerele afisate la rubrica contact.

Interpretariat ucraineana

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba ucraineana pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba ucraineana.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba ucraineana in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat turca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba turca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba turca.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba turca in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat suedeza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba suedeza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba suedeza.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba suedeza in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat slovaca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovaca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovaca.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovaca in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat slovena

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovena pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovena.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovena in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat sarba

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba sarba pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba sarba.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba sarba in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat spaniola

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba spaniola pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba spaniola.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba spaniola in conditii decente.
Solicita […]