In situatia in care doriti sa calatoriti in Turcia cu masina care nu este proprietatea dvs, este necesar,  sa aveti asupra dvs o procura (imputernicire sau contract de comodat) tradusa autorizat in limba turca si  legalizata la Consulatul Turciei, pentru a fi recunoscuta la vama turca.

Biroul de traduceri Novacrin va poate ajuta cu intreaga procedura pentru Turcia: traducere, autorizare, si  legalizare la Consulatul Turciei.

Pentru mai multe informatii despre procedura, timp si cost va rugam sa ne contactati direct la traduceri@novacrin.ro sau sa ne sunati la 0731015326.

Serviciile noastre acopera intreaga tara, adresandu-ne atat  firmelor cat si persoanelor fizice.

Va oferim posibilitatea de a transmite documentele spre traducere si pe e-mail, venind o singura data la ridicarea lor. Pentru clientii nostri din tara, livrarea traducerilor se  efectueaza prin firmele cu curierat rapid cu care colaboram, plicul fiind livrat in 24 de ore lucratoare de la expediere.

Nu lasa pe ultima suta de metri aceasta procedura care necesita 3 zile lucratoare la regim normal.

Contacteaza-ne acum pentru detalii: traduceri@novacrin.ro

Traducere procura auto Turcia
Biroul de traduceri Novacrin, Telephone No.0731015326
Romania, Bucuresti
Procura auto Turcia - Traducere vizata la Consulatul Turciei. Solicita modelul de imputernicire. Traduceri in limba turca pentru imputerniciri emise de firma de leasing, de societatea comerciala sau de persoane fizice. Fara deplasare la notariat.