Traduceri autorizate! Suna acum! +40731.015.326|traduceri@novacrin.ro

interpretariat

Interpretariat ucraineana

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba ucraineana pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba ucraineana.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba ucraineana in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat turca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba turca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba turca.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba turca in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat suedeza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba suedeza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba suedeza.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba suedeza in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat slovaca

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovaca pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovaca.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovaca in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat slovena

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba slovena pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba slovena.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba slovena in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat sarba

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba sarba pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba sarba.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba sarba in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat spaniola

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba spaniola pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba spaniola.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba spaniola in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat rusa

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba rusa pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba rusa.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba rusa in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat portugheza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba portugheza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba portugheza.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba portugheza in conditii decente.
Solicita […]

Interpretariat polona – poloneza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba polona – poloneza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba polona – poloneza.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba […]