Traduceri autorizate! Suna acum! +40731.015.326|traduceri@novacrin.ro

engleza

Invata o limba straina fara profesor!

Cum să stăpâneşti o limbă străină fără a te înscrie la un curs oficial

Trebuie să vă fi confruntat cu situaţii în care v – aţi fi dorit să fi ştiut o limbă străina, astfel încât să nu fiţi nevoiţi să vă exprimaţi prin gesturi şi mimică. Iată şi motivul pentru care, este întotdeauna mult […]

Interpretariat engleza

Biroul de traduceri Novacrin efectueaza servicii de interpretariat (translatii) limba engleza pentru conferinte, seminarii, cursuri, intalniri de afaceri, notariate, casatorii, declaratii la politie, etc. Va punem la dispozitie translatori (interpreti) autorizati pentru limba engleza.
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) de limba engleza in conditii decente.

Solicita […]

Traducere documente tipizate

Traducerile de documente tipizate (diplome, adeverinte, caziere, acte de identitate, permise, certificate) pentru limbile:

– engleza
– franceza
– italiana
– spaniola

beneficiaza de un tarif special pentru traducere, intre 19 si 20 de lei pe pagina (in functie de numarul de documente).
Daca aveti mai multe documente pentru traducere beneficiati de tarifele minime.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Traduceri autorizate si legalizate engleza

Traduceri engleza autorizate. Traduceri engleza legalizate. Apostilari acte si traduceri in si din limba engleza. Biroul de traduceri Novacrin ofera servicii de traducere in si din limba engleza, efectuate de traducatori de limba engleza autorizati de catre Ministerul Justitiei din Romania.

Solicita acum o estimare de pret pentru serviciile de traducere in si din limba […]