Servicii de interpretariat

Cauti un interpret / translator care sa te asiste la evenimentul pe care il organizezi, la intalnirile de afaceri sau la notar?
Novacrin Traduceri iti ofera solutiile de care ai nevoie!

SERVICII DE INTERPRETARIAT

consecutiv sau simultan (whispering/chouchotage)
Interpretariat tehnic, negocieri comerciale, interpretariat telefonic, notarial.
Interpretariat tehnic sau intalniri de afaceri

Se desfasoara la sediul clientului sau in alte locatii

Novacrin – Traduceri va sprijina in comunicarea cu partenerii dumneavoastra de afaceri din strainatate. Va punem la dispozitie servicii de interpretariat pentru conferinte, intalniri de afaceri, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, interviuri, focus grupuri, sau alte evenimente sociale.

Interpretariatul se poate desfasura la sediul clientului sau in alte locatii alese de client.

Interpretariat telefonic, videoconferinte

Servicii de hostess, insotitori sau ghizi turistici

Pentru targuri, expozitii, excursii.Pentru aceste servicii solicitarile trebuie sa soseaca la biroul nostru cu cel putin cateva zile pana la o luna, inainte de eveniment, mai ales daca acest eveniment se intinde pe o perioada mai lunga de timp sau necesita deplasare in afara localitatii de domiciliu a traducatorului. Este de preferat ca traducatorul sau traducatorii implicati in proiect sa fie familiarizati din timp cu tipul si terminologiile specifice evenimentului.
 
Pentru deplasarile in afara Bucurestiului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului (interpretilor) in conditii decente.